In this Blog there are some 505 books of all types. The majority are novels. Each book contains the number of times or pages where chess "references" are made. Normally, people speak as if a particular book has been catalogued as "chess". The reality in another, it is clear that the majority of people have not read the whole book. The result is that the publicity made of many books, with their corresponding authors, does not reach a minimum leval to be considered books about chess.

El Museu Nacional dels Escacs amb motiu del 90è aniversari de la creació de l'Obertura Catalana, per Savelly Grigorievich Tartakower l'any 1929, ha creat la Biblioteca Tartakower. Hi haurà els llibres que va escriure o que tenen a veure amb la seva obra.



El que mueve las piezas

Titol: El que mueve las piezas
Autor: Ariel Magnus

Idioma: Castellà
Editorial: Tusquets Col·lecció Andanzas
Mides:
Pàgines: Ebook
Any edició: 2017
Impressió: CA Buenos Aires
Lloc: Argentina
ISBN: 978-987-670-470-0
Dipòsit legal:
Preu: PDF

Temàtica: CostumistaNovel·la bèl·lica, lúdica, documental, familiar, d'espionatge, El que mou les peces és més que res un relat que no tem tirar mà de tots els recursos per a oferir una trama sorprenent, en la qual la Segona Guerra Mundial comença a Buenos Aires i el protagonista de la qual no és una ltre que l'avi de l'autor. Heinz Magnus és un emigrat alemany que ha arribat a Buenos Aires, fugint dels nazis. Corre l'any 1939. El teatre Politeama s'ha convertit en l'epicentre del món: sota l'aparença d'un torneig internacional d'escacs, la destinació de la humanitat sembla bategar en cada partida.