In this Blog there are some 505 books of all types. The majority are novels. Each book contains the number of times or pages where chess "references" are made. Normally, people speak as if a particular book has been catalogued as "chess". The reality in another, it is clear that the majority of people have not read the whole book. The result is that the publicity made of many books, with their corresponding authors, does not reach a minimum leval to be considered books about chess.

El Museu Nacional dels Escacs amb motiu del 90è aniversari de la creació de l'Obertura Catalana, per Savelly Grigorievich Tartakower l'any 1929, ha creat la Biblioteca Tartakower. Hi haurà els llibres que va escriure o que tenen a veure amb la seva obra.



No mentirás

Títol: No mentiras
Autor: Blas Ruiz Grau

Idioma: Castellà
Editorial: Penguin Random House
Mides: 15x23
Pàgines: 537
Any edició: 2019
Impressió: Black Print CPI Ibérica
Lloc: Sant Andreu de la Barca
ISBN: 978-84-666-6570-4
Dipòsit legal: B-2157-2019
Preu: 17,90€

Temàtica: Policíaca. Carles és un advocat d'èxit que ha d'acudir a un poble d'Alacant quan li comuniquen que el seu pare, amb qui feia anys que no es parlaven s'ha suïcidat. Però la tragèdia es transforma en sospita quan troba un missatge ocult en una torre d'escacs. Novel·la amb una multitut de descripcions del que pasa en una sala cuan es reb un cos trobat en un assassinat. Realment els escacs hi són com ho si hagues pogut ser un fitxa de dominó. Novel·la on sobren 200 pàgines. 12 referències d'escacs.