Autor: Daniel Muñoz Sánchez i
GM Herminio Herràiz Hidalgo
Idioma: Castellà
Editorial:
Mides: 17x24
Pagines: 175
Any edició: 2015
Impressió: Germany
Lloc: Leipzig
ISBN: 9-781523-300310
Dipòsit legal:
Preu: 15,96€
Temàtica: Divulgació. Aquest llibre és per als jugadors d'escacs de club, la majoria dels que formem la família dels escacs mundials, tenim l'ajuda ja que no són pocs els que han volgut servir-nos de guia en el farragós món de l'aprenentatge i millora dels escacs. L'última novetat ve de la mà de dos jugadors d'escacs, però no jugadors qualsevols: Daniel Muñoz Sánchez, llicenciat en Dret i expert en Programació Neurolingüística i Intel·ligència Emocional, i el GM Herminio Herráiz Hidalgo.
Tots dos han preparat El mètode Zugzwang, un llibre pensat per a jugadors de club d'entre 1400 i 2000 punts ELO que volen sobrepassar la barrera dels 2000 ELO. El mètode Zugzwang està pensat per ser llegit en 7 dies i que ens serveixi com a model d'entrenament davant els possibles escenaris que es puguin presentar.
GM Herminio Herràiz Hidalgo
Idioma: Castellà
Editorial:
Mides: 17x24
Pagines: 175
Any edició: 2015
Impressió: Germany
Lloc: Leipzig
ISBN: 9-781523-300310
Dipòsit legal:
Preu: 15,96€
Temàtica: Divulgació. Aquest llibre és per als jugadors d'escacs de club, la majoria dels que formem la família dels escacs mundials, tenim l'ajuda ja que no són pocs els que han volgut servir-nos de guia en el farragós món de l'aprenentatge i millora dels escacs. L'última novetat ve de la mà de dos jugadors d'escacs, però no jugadors qualsevols: Daniel Muñoz Sánchez, llicenciat en Dret i expert en Programació Neurolingüística i Intel·ligència Emocional, i el GM Herminio Herráiz Hidalgo.
Tots dos han preparat El mètode Zugzwang, un llibre pensat per a jugadors de club d'entre 1400 i 2000 punts ELO que volen sobrepassar la barrera dels 2000 ELO. El mètode Zugzwang està pensat per ser llegit en 7 dies i que ens serveixi com a model d'entrenament davant els possibles escenaris que es puguin presentar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada